fbpx

DIENSTEN | OVERZICHT AANBOD

Wij hebben ons aanbod uitgewerkt zodat je een beter zicht krijgt hij we jou en je familiale kmo op de meest effectieve manier kunnen ondersteunen bij de uitdagingen waarvoor je staat. We lichten hieronder alles kort toe.

DISCOVER | GRATIS TIPS EN ADVIES

We zetten je graag kosteloos op weg zetten met enkele documenten, gratis webinars en zelfs een quickscan. Daarnaast bieden we een gratis en vrijblijvend vertrouwelijk gesprek. Omdat praten altijd de eerste stap is naar een oplossing.


EXPLORE | VERKENNEN

Deze diensten zijn erop gericht om te evalueren in welke mate er bereidheid is om naar een oplossing toe te werken, forceren we een doorbraak of proberen we de situatie via onze scans op een objectieve manier in kaart te brengen. Het is ook de ideale manier om ons beter te leren kennen.

Ongeacht of het nu gaat over opvolging, overdracht, samenwerking, teamwerk of de verdere professionalisering van je onderneming. Na een doorbraaksessie of een scan weet je waar je aan toe bent. Je zal bovendien in een betere positie verkeren om beslissingen te nemen omtrent de volgende stap die dient ondernomen te worden.


CONNECT | ADVIESTRAJECTEN

Ideaal voor ondernemers die onder begeleiding van een externe begeleider samen met hun familie en/of management in een traject wensen te stappen waar ze een duidelijk beeld krijgen waar de opportuniteiten voor verbetering liggen of hun vooruitgang wensen te meten. En daarover een advies willen ontvangen van een expert. Dit op basis van scans, grondige gesprekken en workshops met alle betrokkenen samen.

Onze trajecten richten zich op familiale samenwerking, overdracht, professionalisering van onderneming en raad van bestuur.


GROW | BEGELEIDING, WORKSHOPS EN VERVOLGTRAJECTEN

In het kader van een verbeterinitiatief of in opvolging van een adviestraject, bieden we een aantal workshops en trajecten aan. Ontdek de meest courante. Hou hierbij in het achterhoofd dat de inhoud van de workshops steeds aanpasbaar is aan de je noden en behoeften als klant. Maatwerk is dus steeds bespreekbaar.