Doe zelf deze gratis scans

Maak gebruik van onze gratis zelf-scans en doe de test. Invullen van een scan duurt 20 à 30 minuten. Wij pakken het inderdaad direct grondig aan. Hiervoor krijg je gebaseerd op onze jarenlange ervaring wel een zee van informatie en gepersonaliseerd advies met suggesties waar de opportuniteiten liggen om het familiebedrijf verder te versterken.

Heb je liever dat wij vrijblijvend tot bij u op kantoor komen om de scan af te nemen en de feedback door te nemen? Contacteer ons onmiddellijk voor het vastleggen van een afspraak.

We hebben momenteel 2 gratis scans ter beschikking: Familiale Governance & Overdracht en Maturiteit & Aantrekkelijkheid voor overdracht en Overname

Scan Familiale Governance & Overdracht

Doel: Scan gericht op familiebedrijven met oog op goede familiale governance en het goed en tijdig voorbereiden van de overdracht van het familiebedrijf.

Start nu de scan

Scan Maturiteit & Aantrekkelijkheid voor Overdracht of Overname

Doel: Deze vragenlijst helpt jou identificeren hoe matuur je bedrijf is. Hoe hoger de graad van maturiteit, hoe aantrekkelijker je bedrijf is voor de volgende generatie om het familiebedrijf verder te zetten of hoe meer kans je maakt een hogere verkoopprijs voor je bedrijf te krijgen.

De mate van professionaliteit bepaalt hoe stevig de fundamenten zijn waar de volgende generatie van eigenaars kan op bouwen. Deze vragenlijst is ontworpen met familiebedrijven in het achterhoofd, maar ook niet-familiale KMO’s kunnen de aantrekkelijkheid en professionaliteit van hun bedrijf hiermee meten.

Start nu de scan