Wat is Insights Discovery

Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel dat inzichten aanreikt over onszelf en anderen. Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van deze vier kleuren maakt ons uniek.
We kijken niet met zijn allen door dezelfde bril naar de wereld. Door meer inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheidsvoorkeuren en die van anderen helpt Insights Discovery mensen optimaal te presteren. Vanuit een beter zelfinzicht kan men gemakkelijker afstemmen op en verbinding maken met anderen. Dit levert een werkomgeving op waarin vernieuwing, creativiteit en productiviteit floreren.

>> Lees meer

Verbindend communiceren

Tijdens deze workshop of masterclass leer je de troeven van je persoonlijke voorkeuren beter kennen en verwerf je inzichten inzake welke valkuilen te vermijden. Door hiermee rekening te houden, zal je beter in verbinding treden met je collega’s, klanten, leveranciers en zakenpartners.

Nadien zul je zeggen: “Had ik dit maar vroeger gedaan!” Wacht dus niet langer om met je persoonlijk profiel aan de slag te gaan en verhoog zo je persoonlijke impact.

Ook ideaal als teambuilding of ter ondersteuning voor familiebedrijven die de familiale overdracht zo gestroomlijnd mogelijk willen laten verlopen.

Verhoog je impact. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte.

Verbindend leiderschap

Tijdens deze individuele masterclass richten wij onze aandacht vooral op de ontwikkeling van je leiderschapsstijl. Na een korte introductie in Insights Discovery gaan we praktisch aan de slag met jouw persoonlijk profiel.

Investeer 2 uur in jezelf en kom je te weten waarom jouw huidige leiderschapsstijl vlot aanslaat bij de ene en wat maakt dat het bij de andere wat stroever verloopt. Maar vooral: we leveren de inzichten die je helpen om na de masterclass aan de slag te gaan en welke je persoonlijke impact op het team naar een hoger niveau zal brengen.

Wil je liever in groep aan de slag. Dat kan ook. Maatwerk is mogelijk. Laat ons gewoon weten wat je noden of uitdagingen zijn.

Leer wat Insights Discovery voor jou kan doen. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende afspraak.

Teamontwikkeling

Tijdens deze workshop brengen wij aan de hand van het Insights Discovery model de kracht en de waarde van iedere medewerker voor het team naar boven. Altijd weer opnieuw zijn er aha-inzichten waardoor collega’s na de workshop er in slagen beter in interactie te gaan met elkaar dan voorheen.

Ook de bespreking van het teamprofiel komt uitgebreid aan bod waardoor volop op de sterktes van het team verder kan gebouwd worden en waar inzicht wordt verkregen aan welke aspecten iets meer aandacht dient besteed te worden om de effectiviteit van de organisatie verder te verhogen.

Versterk je team. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende afspraak.