fbpx

Management advies op maat van de kmo

.

KMO management advies

Ben jij op zoek naar professioneel management advies of begeleiding voor je kmo? Dan ben je hier op de juiste plaats. Want een frisse kijk van buitenaf is immers altijd interessant. Ook al ben je reeds heel goed bezig.

.

Advies over toekomst, overleven, optimaliseren, transformeren of overdragen?

Blijf niet bij de pakken zitten. Lig zeker niet wakker van de toekomst. Dus laat je begeleiden. Want wij willen dat ook kmo’s toegang hebben tot kennis, kunde en ervaring waar anders alleen de grote bedrijven kunnen op rekenen.

.

Haal expertise in huis

Met een bagage op vlak van onder andere personeelsmanagement, reorganisaties, strategiebegeleiding, management, procesoptimalisatie, klantentevredenheid, overname en integratie van ondernemingen, begeleiden verandering en opvolging en overdracht van familiebedrijven hebben wij heel wat in ons mars. Zo krijg je meteen heel wat expertise in huis.

.

Op maat van de kmo

Wij hebben veel watertjes doorzwommen en weten wat er leeft in de kmo. En daar kan jij dus ook van meegenieten! Want even belangrijk als ‘wat te doen’ zijn ‘hoe het te doen’ en ‘hoe je je daarbij voelt’. En wanneer wij je niet kunnen helpen, verwijzen we je onmiddellijk door naar andere experten in het netwerk van ubeon of andere personen in ons netwerk.

.

kmo management advies
BLIJF NIET LANGER ZITTEN MET VRAAGTEKENS!

.

Onze aanpak

Professioneel onderbouwd

We starten met een quickscan. Hierin leggen we je 50 items voor waar je een score aan geeft in minder dan 10 minuten. Na verwerking van de resultaten sturen we je vervolgens onze feedback over de scan. We voegen hier onmiddellijk enkele suggesties aan toe inzake de meeste belangrijke strategische en operationele uitdagingen.

.

Tijd voor persoonlijk advies

Nadat je deze schriftelijke feedback hebt kunnen doornemen, bespreken we vervolgens tijdens een persoonlijk onderhoud (1,5 à 2 uur) bij jou op kantoor de voornaamste observaties, jouw korte termijn doelstellingen en welke concrete acties je op korte termijn dient te ondernemen om je strategische of operationele uitdagingen aan te gaan. Met onze tips kan je daarna verder zelfstandig aan de slag.

Voor verwerking en bespreking van de resultaten met concrete schriftelijke tips en toelichting betaal je nu slechts een beperkte bijdrage van slechts €150 excl. btw.

.

Ondersteuning of hulp nodig voor het forceren van een doorbraak?

95% van wie onze hulp inroept, zal zelfstandig verder kunnen. Maar soms wil je steun of hulp wanneer je rond de tafel moet gaan zitten met je familie of medewerkers. Een externe persoon kan jou dan vaak helpen om een doorbraak te forceren bij het aanpakken van jullie uitdaging. Dat kan via een doorbraaksessie. We komen dan één halve dag of 2 keer 2 uur langs om jou praktisch te ondersteunen, coachen en adviseren. Wij investeren graag in jouw onderneming door dit aan te beiden aan een uitzonderlijk voordeeltarief van slechts €395 excl. btw. En dit voor 4 uur persoonlijke begeleiding!

.

.

Wat is jou eerstvolgende stap?

Boek de quickscan in onze webshop en je kan meteen aan de slag. Wij sturen vervolgens de link naar de vragenlijst en contacteren je vervolgens voor het inboeken van een afspraak.